Τα παιδία παίζει, θρηνεί, σκέφτεται, δρα: Μανώλης Βασιλάκης ο Νίκος Δήμου και οι 120 Ίανοι

Τα παιδία παίζει, θρηνεί, σκέφτεται, δρα

The childen play, cry, think, act

Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006

Μανώλης Βασιλάκης ο Νίκος Δήμου και οι 120 Ίανοι




Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Αισθάνομαι την ανάγκη μετά από διάστημα πέραν της διετίας και συνεχείς δικαστικούς αγώνες να περατώσω μία σοβαρή εκκρεμότητα που ταλανίζει εμένα αλλά και άλλους.
Όντως
α) με τα τέσσερα δημοσιεύματά μου στην «Εξουσία» στις 21-2-99, 1-3-99 και 11-3-1999 με τίτλους «Συμμορίες και συμμωρίες Ι», «Συμμορίες και συμμωρίες ΙΙ», «Συμμορίες και συμμωρίες ΙΙΙ» και «Το παρακράτος θεσμός ισχυρότερος του κράτους»,
β) με την συνέντευξή μου στον κ. Νικήτα Λιοναράκη στην εκπομπή του Α΄ Προγράμματος της Ε.ΡΑ. "Γειτονιές της Ελλάδας" στις 24-3-1999, κατόπιν προσυνεννόησης μαζί του για το περιεχόμενο αυτής, αφού άλλωστε γνώριζε την διένεξή μου με τον κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και το "Δίκτυο 21" και
γ) με δήλωσή μου που δημοσιεύθηκε σε άρθρο της "Αυριανής" στις 3-10-1999, προσέβαλα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη.
Με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις μου αυτές επετράπη δυστυχώς να αιωρούνται απαράδεκτες και αδικαιολόγητες από τα πραγματικά γεγονότα αμφισβητήσεις για την ακεραιότητα του χαρακτήρα, τον πατριωτισμό, την κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική εντιμότητα και αξία του, ενώ συχνά στα άρθρα μου και στην παραπάνω συνέντευξη μου στο Α' Πρόγραμμα χρησιμοποίησα ύβρεις, όπως «παρακρατικός», «φωνασκούντες κακούργοι των media», «νευροπαθείς ψευδοπατριώτες» κ.α., που αδίκησαν και πρόσβαλαν τον κ. Κρανιδιώτη, ενώ αναφέρθηκα σε γεγονότα που ήταν αναληθή ή ενέπλεξα τον κ. Κρανιδιώτη σε επιλήψιμες δραστηριότητες και ενέργειες , με τις οποίες ουδεμία σχέση είχε.
Έκανα επίσης τις εν λόγω δημοσιεύσεις και δηλώσεις, μεσούσης της υπόθεσης Οτσαλάν, μετέχοντας σε ένα πολιτικό παιχνίδι παραπληροφόρησης και δημιουργίας αποδιοπομπαίων τράγων, που δημιουργήθηκε από κατευθυνόμενες και ψευδείς "πληροφορίες", τους διακινητές των οποίων κωλύομαι ν' αποκαλύψω για ευνοήτους λόγους, αλλά και καλυπτόμενος από το δημοσιογραφικό απόρρητο.
Δηλώνω λοιπόν ότι τιμώ και σέβομαι τον κ. Φ. Κρανιδιώτη ως άνθρωπο, ως ενεργό πολίτη και ως επαγγελματία δικηγόρο και του ζητώ συγγνώμη για τις προσβολές και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς που του απηύθυνα με τα άρθρα μου, τις δηλώσεις μου και την ραδιοφωνική μου συνέντευξη. Τα αυτά ισχύουν και για το σωματείο "Κεντρική Ομάδα 21 - Δίκτυο 21 - Κίνηση Πατριωτικής Αφύπνισης", καθώς και για τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Τσίρκα και Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη, τους οποίους επίσης σέβομαι και τιμώ για την εντιμότητα, την σοβαρότητα και τον πατριωτισμό τους.
Ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκα από τους αρχιτέκτονες αυτής της εκστρατείας λάσπης με τις κατευθυνόμενες ψευδείς "πληροφορίες" με το συκοφαντικό περιεχόμενο, στην οποία δυστυχώς δέχθηκα να συμμετάσχω τυφλωμένος από την πολιτική μου πίστη σε αυτούς, με εξέθεσε ανεπανόρθωτα και με υπέβαλε σε μία δικαστική περιπέτεια, στην πορεία της οποίας οι "φίλοι" μου, αφού υπέθαλψαν τα παραπάνω, με εγκατέλειψαν.
Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2001
Μανώλης Βασιλάκης

Ακολουθεί η λίστα των Ίανων υποστηριχτών του Μανώλη Βασιλάκη πριν βέβαια την καταδίκη του απο την δικaιοσύνη σε συκοφαντία και το συγχωροχάρτι του.

Νίκος Αλιβιζάτος, Ηρακλής Ανδύρας, Καίτη Αρώνη - Τσίχλη, Ινώ Αφεντούλη, Γιώργος Βαρεμένος, Κορίνα Βασιλοπούλου, Λίνα Βεντούρα, Αννυ Βιτσέντζου, Γιώργος Βλαβιανός, Κώστας Βουκελάτος, Κώστας Βούλγαρης, Νικόλας Βουλέλης, Ρέα Γαλανάκη, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μπάμπης Γεωργούλας, Θανάσης Γιαλκέτσης, Ηλιος Γιαννακάκης, Γιάννης Γιανουλόπουλος, Γιώργος Γιανουλόπουλος, Διονύσης Γουσέτης, Κ. Γραμματικάκης, Βαγγέλης Γρηγόρης, Αννα Δαμιανίδου, Βαγγέλης Δεληπέτρος, Εύη Δεμίρη, Νίκος Δήμου, Θανάσης Διαμαντόπουλος, Κώστας Ζέπος, Πέρσα Ζέρη, Μυρσίνη Ζορμπά, Βασ. Ζουναλής, Κώστας Ζώρας, Αλέξης Ηρακλείδης, Μίκης Θεοδωράκης, Νίκος Θεοτοκάς, Ελιζαμπέττα Καζαλόττι, Γιάννης Καλαϊτζής, Λεωνίδας Καλλιβρετάκης, Ηλίας Κανέλλης, Γκασμέντ Καπλάνι, Κώστας Κάρης, Τάκης Κατσιμάρδος, Ηλίας Κατσούλης, Διονύσης Καψάλης, Παύλος Κλαυδιανός, Γιώργος Κοντογιώργης, Γιάννης Κοντός, Γιώργος Κοροπούλης, Μάγδα Κοτζιά, Ηλίας Κούβελας, Στέλιος Κούλογλου, Χριστίνα Κουλούρη, Κώστας Κουφογιώργος, Νίκος Κυριαζίδης, Γιώργος Λάκος, Κάτια Λεμπέση, Αντώνης Λιάκος, Σταύρος Λιβαδάς, Σπύρος Λιναρδάτος, Νικήτας Λιοναράκης, Λίνα Λούβη, Λεωνίδας Λουλούδης, Πάσχος Μανδραβέλης, Γιώργος Μαργαρίτης, Φαίδων Μαλιγκούδης, Αντώνης Μανιτάκης, Αριστείδης Μανωλάκος, Ναπολέων Μαραβέγιας, Χρήστος Μάτης, Αλίκη Μάτση, Δήμος Μαυρομμάτης, Νίκος Μεγγρέλης, Ηρακλής Μήλλας, Γιάννης Μηλιός, Μιχάλης Μητσός, Τάκης Μίχας, Λευκή Μολφέση, Νίκος Μπακουνάκης, Μάκης Μπαλαούρας, Στρατής Μπαλάσκας, Αριστείδης Μπαλτάς, Παντελής Μπασάκος, Παντελής Μπουκάλας, Γιώργος Μπράμος, Αντώνης Νταβανέλος, Σωτήρης Ντάλης, Νίκος Ξυδάκης, Αλέξης Οικονομίδης, Βασίλης Πάικος, Ανδρέας Πανταζόπουλος, Στέφανος Παπαγεωργίου, Δαμιανός Παπαδημητρόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Βίκτωρ Παπαζήσης, Αθ. Παπανδρόπουλος, Τάσος Παππάς, Σπήλιος Παπασπηλιόπουλος, Προκόπης Παπαστρατής, Γιάννης Πατίλης, Βασ. Πεσματζόγλου, Πέτρος Πιζάνιας, Σήφης Πολυμίλης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, Αλκης Ρήγος, Μάνος Στεφανίδης, Ριχάρδος Σωμερίτης, Χρήστος Τελίδης, Τάσος Τέλλογλου, Γιάννης Τζαννετάκος, Σταύρος Τσακυράκης, Κώστας Τσαλόγλου, Κώστας Τσουράκης, Αννα Φραγκουδάκη, Δημήτρης Χαντζόπουλος, Λεων. Χατζηπροδρομίδης, Τάκης Χατζόπουλος, Σοφιανός Χρυσοστομίδης, Βάσω Ψιμούλη.

Ξεχωρίζουν ωρισμένα εκλεκτά μειράκια του Αντιχριστιανισμού.

Στοιχεία από την ακόλουθη σελίδα:

http://72.14.209.104/search?q=cache:uljArSAcu58J:www.e-grammes.gr/2002/01/vassilakis.htm+%22%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82%22+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+21&hl=en&gl=us&ct=clnk&cd=1


Επίσης μπορείτε να διαβάσετε την γνώμη του αρχιεπισκόπου για τις συκοφαντίες εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του ίδιου στην σελίδα
Απάντήσεις του αρχιεπισκόπου σε κριτικές και συκοφαντίες

12 Comments:

At Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006 4:56:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006 10:22:00 π.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

Αννούλα δεν είναι θέμα ποιός είναι πιο γελοίος αλλά ποιός κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα, κι αυτό δεν είναι καθόλου για γέλια.
Το παιχνίδι εναντίον της Ορθοδοξίας έχει αρχίσει.

Anyway,
Αμφότεροι είναι διάσημοι σαν καταδικασμένα πιόνια στην ίδια σκακιέρα.
Ο ένας είναι ήδη μέσα, ο άλλος σε λίγο καιρό θα του κάνει παρέα.
Πάντως μ' αρέσει ο Βαβύλης γιατί κατάφερε και τραβούσε τον Μάκη απο την ψηλομύτη.
Σαν τον pink monk είχε τις καλύτερες μεταμφιέσεις.

Ο αρχιεπίσκοπος δυστυχώς βασίσθηκε στους γονείς του για τον χαρακτήρα του.
Ε ήταν κι ο Βαβύλης απ' τους καλούς χαμαιλέοντες.
Όταν αναγκάζεται κάποιος να λέγει ψέμματα από νεαρό παιδί για να ικανοποιήσει τα αμαρτωλά πάθη του τότε το ψέμα γίνεται δεύτερο δέρμα.

Ελπίζω τα παθήματα να του γίνονται μαθήματα.

 
At Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2006 3:20:00 μ.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

σαλταρω στο σωστο said...

"Σωστο" καλυτερα ξεκουρδιστο μπουζουκι παρα ολοκληρη μπαντα ξεκουρδιστη.


Όρε χάσαμε την Αννούλα Αννουά μας γλυκιά.
Ορε έσβυσε το σχόλιο της,
γιατί αννούλα μας γλυκιά.
Ορε βρήκαμε τον σαλτάρω
σαλτάρω μας σωστό
Ορε βρήκαμε τον σαλτάρω
στης Αλεμάνιας τα βουνά
Ορε του αρέσουν οι βαυαρικές μπάντες κι η μπύρα η γλυκιά!

Σε κούρδισα σωστά φιλαράκι; .)

 
At Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2006 11:35:00 μ.μ., Blogger paragrafos said...

*****************************

Αγαπητέ φίλε, ακολουθως παραθέτω τον γράμμα μου και την απάντησή σας, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να αποκρίνεται άμεσα στα ζητήμαστ που έθεσα, ίσως επειδή εκεί (στον μπλογκ ) δεχτήκατε καταιγισμό άλλων σχολίων και τελικά ξεχάσατε ποιο ήταν το δικό μου κείμενο.
Αν νομίζετε ότι δεν είναι άσκοπο να μου δώστε κάποιες πρόσθετες τοποθετήσεις, θα το εκτιμούσα και με μεγάλη μου χαρά, πάλι αν έχετε εσείς τη διάθεση, θα μπορουσαμε να συνεχίσουμε εδω το διάλογο. Άλλωστε, καποια στιγμή καταφέραμε να επικοινωνήσουμε, δεν βλέπω γιατί κάτι τέτοιο τώρα θα ήταν ανέφικτο.

Με αγάπη

Α.
**********************************


paragrafos said...

Το σωστό να λέγεται said...
Η θεά των trolls και του χαζοchat ανεπιτυχώς προσπαθούσε να εξηγηθεί για το απαράδεκτο μονορρούφι δυνατού παρασκευάσματος τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
----------

Αγαπητέ φίλε των καλών και δύσκολων στιγμών και συμπαραστάτη στον αγώνα μου,

σας εύχομαι, ολόψυχα, καλησπέρα, όπως θα εύχομουνα στην κόρη μου και στην Χαρούλα μας, την οποία ελπίζω κάποτε να την συναντήσουμε μαζί με σας. (Δεν ξεχάσαμε την υπόσχεση που σας δώσαμε και ποτέ δεν θα την ξεχάσουμε!)

Γνωριζόμαστε λιγάκι, τόσο ώστε να ξέρουμε τις ευαισθησίες μας κι τα πιστεύω του άλλου ο καθείς μας και με αυτό το θάρρος προσπαθώ να σας μιλησω σαν άνθρωπος προς άνθρωπο.

Την Αφροδίτη την υπεραγαπώ και παρακολουθώ τα λεγόμενά της. Σας ερωτώ αν έτυχε μεχρι τώρα να σας θιξει προσωπικά, εσάς προσωπικά, ή να σας χλευάσει.

Ρωτάω επειδή κάτι τέτοιο δεν υπέπεσε στην αντιληψή μου. Νομίζω λοιπόν ότι ουδέποτε σας εθιξε προσωπικά. Γιατί λοιπόν εσείς της συμπεριφέρεστε βαναυσα;

Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, είναι αυτή συμπεριφορά ενός χρηστού ανθρώπου; Τι παράδειγμα θα δώσουμε "αύριο" στα παιδιά μας και στα ανίψια μας, αν βρίζουμε και υποτιμάμε εκείνους που διαφωνούν μαζί μας;

Αν αύριο η Μαρία-Φωτεινή δεν αποδέχεται τον Χριστόδουλο ως άνθρωπο του θεού και έχει επιχειρήματα, θα αφήσουμε το μίσος να τη χωρίσει από την Χαρούλα, θα μας κλείσετε την πόρτα αν έλθουμε να σας επισκεφτούμε;

Υπερασπίζεστε έναν άνθρωπο (τον Χριστόδουλο). Αξίζει για χάρη ενος ανθρώπου, που υποτίθεται υπηρετεί τον Χριστό και την Αγάπη, να αφήνουμε οθράνοιχτη την πόρτα της καρδιά σας στη μισαλλοδοξία;

Με πολλή εκτίμηση και αγάπη

Α.

Πεμ Οκτ 05, 09:25:15 μμ




Το σωστό να λέγεται said...
Αγαπητή Α. και εγώ αγαπώ την Αφροδίτη σαν άνθρωπο.
Πάλι όμως με κατηγορείτε χωρίς να διαβάσετε τα μηνύματα που αναφέρομαι.
Δεύτερη φορά συμβαίνει αυτό, γνωρίζω ότι είναι πολλά τα σχόλια και είμαι αρκετά υπομονετικός μέχρι να επαληθευθώ.

Γνωρίζω πολύ καλά τα συμπτώματα που παρουσιάζει η Αφροδίτη.
Χρησιμοποιεί όρους, λέξεις και υπαινιγμούς που δεν δικαιώνουν μια μητέρα, ούτε καν έφηβη που προσπαθεί να εντυπωσιάσει.
Της δίνω την προσοχή μου γιατί την αγαπώ και ξέρω ότι την χρειάζεται.
Βρίσκεται σε ένα στάδιο κρίσης και απομακρύνεται από τους στόχους της.

Ελπίζω να κάνω λάθος και να μην κάνει κατάχρηση.
Αλλά πραγματικά δεν την αναγνωρίζω τελευταία.
Εξόντωση ψυχική διακρίνω.
Στείλε της e-mail σε παρακαλώ.

Καταλαβαίνεις Α. οτι δεν την γνωρίζω προσωπικά, αυτό δεν σημαίνει ότι την περιφρονώ για την συμπεριφορά της.

Ναι μπορώ να την αγνοήσω. Έχει δικαίωμα και εκείνη να ξεσπάσει πάνω στην θρησκεία και να βγάλει τα απωθημένα της.
Ο ψυχολόγος όμως του blog δεν έχει αναλάβει ευθύνη.
Τόσοι άγνωστοι σε μένα έχουν ήδη αποσυμπιεσθεί.
Ο Θεός που δεν πιστεύουν συνεχίζει να τους αγαπά.
Είμαι βέβαιος γι' αυτό.
Η σιωπή Του δεν είναι αδιαφορία.
Ειμαστε δημιουργημένοι να μαθαίνουμε διδάγματα με τον πόνο, τις χαρές τις ξεπερνάμε με άλλες χαρές και τις ξεχνάμε, τον πόνο τον θυμόμαστε για χρόνια.
Ο πόνος είναι ανθρωποδημιούργητος σαν αιτία αλλά το αποτέλεσμα είναι προστασία στην ψυχή.

Το "θέλω θελω και πάλι θέλω" έρχεται σε σύγκρουση με την ύλη και τους περιορισμούς της, τις αδυναμίες της.
Η ψυχή είναι τώρα δέσμια της ύλης.
Εκεί που υπήρχε ελευθερία τώρα υπάρχει δεσμωτήριο.
Ένα χρυσό κλουβί που έχει σκοπό να ξεχάσουμε τον Δημιουργό.
Να αρνηθούμε την ύπαρξη του.

Δεν κλείνω πόρτες, ανοίγω παράθυρα στην απόγνωση.
Φέρνω μια άποψη της ζωής που την είχαμε συναντήσει μικρά παιδιά (ίσως και για μια μόνο στιγμή) και αργότερα την περιφρονήσαμε.
Όσο μπορώ και όπως μπορώ αφήνω να σταλάξει η ιδέα ότι ο Θεός δεν είναι ο εχθρός.
Υπάρχει το Μυστήριο και δεν χρειάζεσαι γκούρου για να σε φωτίσει.
Γεγονότα συμβαίνουν στην ζωή μας και ενώ το αισθανομαστε ότι κάτι μας φανερώνουν, δεν μπορούμε να διακρίνουμε τι είναι αυτό, και πάμε πάλι πίσω στο Εγώ.

Αυτό που φαίνεται σαν σκληρότητα είναι tough love.

Δεν υπάρχει soft love στην αμαρτία. Δεν μπορείς να ερωτευθείς τις αμαρτίες σου ή του άλλου χωρίς να σκλαβώσεις την ψυχή σου.
Σαν άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι. θα τις δοκιμάσουμε και θα μας δοκιμάσουν.

Αυτό να πεις στην Μαρία-Φωτεινή.
Ότι μπορεί να ξεπεράσει αυτό που την βλάπτει με την βοήθεια του Θεού...και του ανθρώπου που ακολουθεί την εντολή του Θεού, το "αγαπάτε αλλήλους".
Τα είδωλα είναι για να συντρίβονται. Ο Θεός θα μείνει σ'αυτη τη ζωή δίπλα στο σώμα μας μεχρι την τελευταία μας αναπνοή.
Αν αξίζουμε θα μας κρατήσει κοντά του, αν όχι η αίωνια μοναξιά μας περιμένει.
Η μοναξιά απο τον Θεό είναι η κόλαση, σ' αυτή την ζωή και στην επόμενη.

Πεμ Οκτ 05, 11:44:22 μμ

-----------------------

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 1:59:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 4:11:00 π.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

Αγαπητή αννούλα,
μήπως πρέπει να σβήσω το αγενές σου σχόλιο;
Έσβησες ένα εσυ, να σβήσω ένα κι εγώ;
Δεν είμαι Νίκος Δήμου.

Δεν σε απαξιώνω με αυτόν τον τρόπο.
Τα σχόλιά σου στο blog του Νίκου Δήμου σε απαξιώνουν.

Μην μου ζητάς επικοινωνιακό διαζύγιο, είσαι ότι είσαι και εγώ είμαι ότι είμαι.
Αν δεν με ήξερες με τα εκατοντάδες σχόλια στο doncat και απο το blog μου, έ τότε τι να σου πώ,
ο επικοινωνιακός έρωτας είναι τυφλός. :)

Χρησικοποιείς χαρακτηρισμούς σκοταδιστικούς
"κομματοσκυλο της ξεπεσμενης παιδεραστικης παπαδολατρειας της σημερινης ορθοδοξης υποκριτικης μαλακιας".
Δεν χρειάζεται να σχολιάσω με θυμό γιατί τα λόγια σου δείχνουν ένα πρόσωπο που υποφέρει, υποφέρει από έλλειψη αγάπης.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ.
Σε συγχωρώ. Είσαι νέα, δεν έχεις βρεί ακόμα τον δρόμο της Αλήθειας.
Έχεις όμως τόσο ωραίο όνομα της μητέρας της Παναγίας γιατί την προσβάλλεις και τους γονείς σου;
Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός είναι ο πνευματικός πρόδρομος που προετοίμασε το έδαφος για διάδοση του Λόγου του Θεού στις χώρες εκτός Παλαιστίνης.

Υ.Γ.
Αν δεν είσαι απο τα Καλιανά έχει πανέμορφες τοιχογραφίες εκεί απο τον 12 αιώνα.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 4:19:00 π.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

Αγαπητή Παράγραφος,
σας παρακαλώ ήρθατε σε επαφή με την Αφροδίτη;
Σας χρειάζεται εκείνη περισσότερο απ' ότι εσεις χρειάζεστε πρόσθετες εξηγήσεις μου.
Πεστε της ότι καταλαβαίνω ότι δεν ήταν ευχάριστο που πρόβαλλα τα προβλήματα της δημόσια αλλά αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος.
Believe me it does no good to the abuser to keep it secret. You can't hide the use of drugs or excess alcohol.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 4:23:00 π.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

aphrodite said...
Last but not least...

Καλημέρα Γάτε μας!

Για αυτά που θα δεις σε back-game, μήπως η Mod με απαξάπαντος διαγραφή θα ήταν μια κάποια λύσις?
:)

Παρ Οκτ 06, 03:42:05 πμ


Το σωστό να λέγεται said...
Όταν καποια ικετεύει για διαγραφή και λογοκρισία του οποιοδήποτε εγώ την γράφω, ξαναπαίρνω το καπελάκι μου και την κάνω.

"Φυσιν πονηραν μεταβαλειν ου ραδιον"

"Μακαριον εστι διδονται μαλλον η λαμβανειν."
Ιησους Χριστος.
ΠΑΡ ΟΚΤ 06, 04:10:52 ΠΜ


-> Nikos Dimou said...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"To σωστό να λέγεται" ...

Το blog είναι το σπίτι μου - διατηρώ το δικαίωμα να επιλέγω τους καλεσμένους μου.

Τους παρακαλώ να απέχουν - όπως έκαναν για κάποιον καιρό - και να μη με βάζουν στον κόπο να τους σβήνω ή να βάλω moderation.

Παρ Οκτ 06, 09:55:06 πμ

=========================


Μας κάνετε και διασκεδάζουμε αφάνταστα κυρ Νίκο.
Πάλι καθυστερημένα βγάλατε το αποφασίζω και διατάζω.

Πέντε ώρες πριν απο την διαταγή σας απάντησα στην απειλή της Αφροδίτης με την αποχώρησή μου.

Υπακούετε σαν πειθήνιος Ηρώδης πάντως στις επιθυμίες της Σαλώμης.
Ας είναι την συγχωρώ.
Γυρίστε πίσω στον μονόλογο σας και στην απαίτηση συμμόρφωσης και χαζοδημοπουλισμού.

Το γνωρίζω ότι οι ερωτήσεις μου πάνω στην επαγγελματική και κοινωνική σας δραστηριότητα προς στήριξη του Χουντικού καθεστώτος σας ενόχλησαν.
Αδίκως γιατί χιλιάδες άλλοι'Έλληνες έκαναν το ίδιο.
Αισχροκέρδισαν χρησιμοποιώντας τις χουντοβασιλικές γνωριμίες τους.
Άλλοι αισχροκέρδισαν απο το ΠΑΣΟΚ και ούτω καθεξής.
Είστε ένα μικρό γραναζάκι του μηχανισμού.
Μην μας παριστάνετε την αθώα περιστερά και τον Άγιο Νικόλαο.
Αυτό σας ενοχλεί. Επίσης σας ενοχλεί το κείμενο που έγραψα για την απόδειξη του θεού που ήταν και αυτό που σβύσατε.

Επιδή γνωρίζω ότι θα σβύσετε και το παρόν σχόλιο, γνωστοποιώ στους φίλους και εχθρούς ότι δεν αλλάζω την απόφασή μου να αποχωρήσω απο ένα blog που κάνει λογοκρισία σε πολιτισμένη ανάπτυξη θεμάτων και όχι σε ύβρεις.

Ποιό σημαντικό θα επαναλάβω κάτι σημαντικό γιατί δεν το "πιάσατε".

Τα blog είναι ιδιοκτησία της Google της οποίας είμαι μέτοχος.
Όποιος ανοίξει blog αποδέχεται τους κανόνες της εταιρείας και αυτή την σχέση ελευθέρας ενοικίασης.

Η Google δίνει σε οποιονδήποτε το δικαίωμα να σχολιάσει και στον οικοδεσπότη του blog να κλείσει το blog σε σχόλια, να βάλει moderation ή να μην δέχεται ανώνυμους.

Δηλαδή έχω οποτεδήποτε θέλω το δικαίωμα να επανέλθω για ένα ή περισσότερα σχόλια με το δικό μου nick ή με οποιοδήποτε άλλο.
Είστε αδύναμος να με εμποδίσετε εκτός αν κλείσετε το blog ή κλείσετε τα σχόλια.

Θα σας υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγυρίσω αν κάνετε undelete το κείμενό μου για την απόδειξη του θεού.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χάρρυ (αν και δεν συμφωνώ πάντα μαζί του είναι οξυδερκής αλλά και πολωμένος μισέλληνας μέχρι αηδίας) για το παρακάτω σχόλιο σε απάντηση σας στην ανακοίνωση της διαγραφής μου:

harrygreco said...
Ουτε ραδιο,ουτε τιβι,ουτε μπλογκ μεταβαλλουν την πονηρη φυση...

Παρ Οκτ 06, 10:19:00 πμ

"Η πονηρά φύση δεν αλλάζει εύκολα."


Υ.Γ. #1

Καταλαβαίνω ότι η Αφροδίτη έχει πρόβλημα με κάτάχρηση και εθισμό.
Ένας επιπλέον λόγος να την συγχωρήσω.

Υ.Γ. #2
Το παρόν θα δημοσιοποιηθεί σαν σχόλιο στο blog μου στο θέμα για την απολογία του συκοφάντη Μανώλη Βασιλάκη.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 5:08:00 π.μ., Blogger paragrafos said...

Το σωστό να λέγεται said...
Αγαπητή Παράγραφος,
σας παρακαλώ ήρθατε σε επαφή με την Αφροδίτη;
----------------------
Αγαπητέ φίλε,

έκανα μια ύστατη προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί σας. Ισως δεν είναι ο κατάλληλος χρόνο καθώς έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα.

Να θυμάστε ότι είμαι στη διάθεσή, για μια καλή κουβέντα, όποτε εσείς νομίζετε.

Σας εύοχομαι υγεία και χαρά

Με καλή πίστη και αγάπη

Α.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 7:24:00 π.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

Σε όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν μια καλή συζήτηση για την κατασταση στην Μέση Ανατολή και Κύπρο ελάτε στην:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕΕΘΑ

Τη Δευτέρα 16η Οκτωβρίου 2006 και από ώρα 19.00 πραγματοποιούμε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2 και Βασ. Σοφίας) Ημερίδα με θέμα :

«Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Ο ρόλος της Ελλάδος και της Κύπρου»

Ομιλητές οι κύριοι :

- Δελαστίκ Γεώργιος, Δημοσιογράφος
- Κούτσης Αλέξανδρος, Αναπ. Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
- Λιάκουρης Γεώργιος, Αντγος ε.α.- Μέλος της Ομάδος Μ-Ε του ΣΕΕΘΑ

Συντονιστής. ο κ. Καρλιαύτης Ευθύμιος, Αντγος ε.α. – Μέλος ΔΣ ΣΕΕΘΑ – Πρόεδρο Ο-Μ-Ε

Παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Από το ΔΣ/ Δ21

6η Οκτωβρίου 2006


Υ.Γ.
Όποιος θέλει να γνωρισθούμε προσωπικά και να τα πουμε απο κοντά θα παρευρίσκομαι εκεί και μπορούμε να συναντηθούμε στο τέλος της εκδήλωσης.

 
At Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006 1:02:00 μ.μ., Blogger Το σωστό να λέγεται said...

paragrafos said...

"έκανα μια ύστατη προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί σας. Ισως δεν είναι ο κατάλληλος χρόνο καθώς έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα."

I am used to multitask, multidefend and multiattack.

Γνωρίζει πολύ καλά ο γάτος τι ψευτοκουλτουριάρικα τσιμπούρια της κοινωνίας κουβαλά στην γούνα του.

Ο ψεκασμός μόλις άρχισε.

 
At Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2011 8:17:00 μ.μ., Blogger GEORGE said...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ: ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.facebook.com/media/set/?id=100002634385682&frecId=false&qn=1313566023&tid=270153536331714&success=58&failure=0&set=oa.270175016329566 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ... ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home